Berichten geschreven door ChristenUnie Zuid-Holland

 1. ChristenUnie Campagne evenement 11 november door Nienke van Denderen Fotografie-20.jpg
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 15 mei 2024

  Europa zonder grenzen? Praat 23 mei mee in Gouda!

  Op donderdagavond 23 mei 2024 organiseert ChristenUnie Zuid-Holland in samenwerking met de afdeling Gouda en het campagneteam van de Eurofractie een Politiek Café met als thema 'Europa zonder grenzen'? Pieter Grinwis, lid van de Tweede Kamer namens de ChristenUnie is een van de aanwezigen waarmee we in gesprek gaan en uiteraard is ook ons statenlid Djoeki van Woerden van de partij!

  Lees verder
 2. WhatsApp Image 2023-03-13 at 11.02.59.jpeg
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 12 februari 2024

  VACATURE: Wij zoeken een communicatieadviseur/persvoorlichter


  De ChristenUnie-fractie in de Provinciale Staten maakt werk van jouw ambitie als communicatieadviseur. Houd je van inhoudelijke afwisseling, ben je creatief, proactief en doortastend, vind je de Provinciale Staten een boeiende werkomgeving en wil je graag betrokken zijn bij christelijke politiek? Dan kun je deze kans niet laten liggen en is onze fractie op zoek naar jou.

  Lees verder
 3. Statenzaal
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 9 februari 2024

  VACATURE: Ben jij de beleidsmedewerker die wij zoeken?

  De ChristenUnie-fractie in de Provinciale Staten maakt werk van jouw ambitie. Houd je van inhoudelijke afwisseling, ben je creatief, proactief en wil je graag betrokken zijn bij christelijke politiek? Dan kun je deze kans niet laten liggen en is onze fractie op zoek naar jou!

  Lees verder
 4. Gouds Glas
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 7 november 2023

  Kom 14 november naar ons Politiek Café in Gouda!

  Op dinsdagavond 14 november organiseert de Provinciale Unie een politiek café in Restaurant Gouds Glas, Markt 40 in Gouda. De statenfractie praat je bij over de eerste maanden sinds de verkiezingen, er is livemuziek en een aantal kandidaten voor de Tweede Kamer 2023 worden aan de tand gevoeld over de speerpunten voor de komende vier jaar.

  Lees verder
 5. Vizier_2023-1_Willy (2).jpg
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 6 maart 2023

  Terugblik met de gedeputeerde

  Na de verkiezingen in 2019 is niet alleen de fractie, maar ook onze gedeputeerde Willy de Zoete, ermee aan de slag gegaan om zoveel mogelijk van onze plannen waar te maken. Nu deze periode bijna voorbij is, is het tijd om aan haar te vragen wat ze bereikt heeft.

  Lees verder
 6. Goudse avond
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 1 maart 2023

  Mirjam Bikker: “Politici die met nepoplossingen komen zijn vooral op zoek naar stemmen”

  Mirjam Bikker ziet in deze campagnetijd veel partijen die oplossingen aandragen die moreel of juridisch niet kunnen. Ze noemde als voorbeeld het voorstel om asielzoekers voortaan in Rwanda op te vangen en noemde dit een nepoplossing. Ze deed die uitspraak tijdens een politieke avond in Gouda.

  Lees verder
 7. foto Nico en Steven 2.jpeg
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 16 februari 2023

  ChristenUnie en SGP in Zuid-Holland na de verkiezingen zelfstandig de Staten in

  De ChristenUnie en de SGP nemen na de verkiezingen op 15 maart als zelfstandige fracties hun plek in in de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Zij zullen dus niet opnieuw één gezamenlijke fractie vormen, maar kiezen voor een andere vorm van samenwerking.

  Lees verder