Berichten geschreven door ChristenUnie Zuid-Holland

 1. Gouds Glas
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 7 november 2023

  Kom 14 november naar ons Politiek Café in Gouda!

  Op dinsdagavond 14 november organiseert de Provinciale Unie een politiek café in Restaurant Gouds Glas, Markt 40 in Gouda. De statenfractie praat je bij over de eerste maanden sinds de verkiezingen, er is livemuziek en een aantal kandidaten voor de Tweede Kamer 2023 worden aan de tand gevoeld over de speerpunten voor de komende vier jaar.

  Lees verder
 2. Vizier_2023-1_Willy (2).jpg
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 6 maart 2023

  Terugblik met de gedeputeerde

  Na de verkiezingen in 2019 is niet alleen de fractie, maar ook onze gedeputeerde Willy de Zoete, ermee aan de slag gegaan om zoveel mogelijk van onze plannen waar te maken. Nu deze periode bijna voorbij is, is het tijd om aan haar te vragen wat ze bereikt heeft.

  Lees verder
 3. Goudse avond
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 1 maart 2023

  Mirjam Bikker: “Politici die met nepoplossingen komen zijn vooral op zoek naar stemmen”

  Mirjam Bikker ziet in deze campagnetijd veel partijen die oplossingen aandragen die moreel of juridisch niet kunnen. Ze noemde als voorbeeld het voorstel om asielzoekers voortaan in Rwanda op te vangen en noemde dit een nepoplossing. Ze deed die uitspraak tijdens een politieke avond in Gouda.

  Lees verder
 4. foto Nico en Steven 2.jpeg
  Logo
  Door ChristenUnie Zuid-Holland op 16 februari 2023

  ChristenUnie en SGP in Zuid-Holland na de verkiezingen zelfstandig de Staten in

  De ChristenUnie en de SGP nemen na de verkiezingen op 15 maart als zelfstandige fracties hun plek in in de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Zij zullen dus niet opnieuw één gezamenlijke fractie vormen, maar kiezen voor een andere vorm van samenwerking.

  Lees verder